Esmé van Kuler debuteert met bijzondere dichtbundel

  • Esmé van Kuler

    Op 13 januari 2012 is de eerste gedichtenbundel van Esmé van Kuler (1992) verschenen. Deze bundel draagt de titel ‘Achter het Masker’, een titel die je direct nieuwsgierig naar de inhoud maakt. In dit debuut beschrijft ze op indringende wijze haar eigen ervaring en van haar omgeving over de strijd met en tegen een depressie en borderline.

    In ‘Achter het Masker’ stelt Van Kuler zich open en geeft de lezer een uniek kijkje in haar hoofd.

    De gedichten slepen je mee in de zeeën van emotie en laat je deinen op de golven van verdriet en angst, hoop en liefde. Ieder gedicht is geschreven vanuit het hart van de auteur.

    Ze zijn gebaseerd op haar strijd tussen goed en kwaad, positief en negatief, destructief en constructief.

    Haar masker verbergt de angst, verdoezelt de pijn, vertoont een leugen en laat niet zien wie erachter zit. In deze bundel laat zij zichzelf wel zien en vertelt zij over haar pijnlijke ervaringen in haar jeugd.

    Ruim twintig gedichten met eigengemaakte illustraties laten een wereld vol met gedachten en gevoelens zien die je ongetwijfeld zullen raken.

  • Itheka

    Een beetje vreemd om zoiets over je eigen werk te schrijven en/of hier te plaatsen.

  • edwin

    Esmee heeft waarschijnlijk gewoon de recentie gekopieerd en geplakt. Ik ben even op de site geweest en heb een gedicht gelezen. Het wel goed.